Aksaray'da Minibüs ve Otomobil Çarpıştı: 15 Kişi Yaralandı

Aksaray'ın Eskil ilçesinde, mevsimlik işçileri taşıyan minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 15 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, Eskil İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Aksaray'ın Eskil ilçesi Merkez Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, mevsimlik işçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya döndü.

15 Kişi Hafif Yaralandı

Minibüs sürücüsü M.A. ve araçtaki yolcular M.A., B.A., Z.A., A.A., H.K., M.K., S.K., A.K., A.K. ve M.K. ile otomobil sürücüsü N.A. ve otomobildeki yolcular E.O. ve D.B. olmak üzere toplam 15 kişi hafif yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Yardım ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralılar Eskil İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri