Aksaray'da Kaçak Sigara Operasyonu!

Aksaray'da gerçekleştirilen baskında 17 bin 540 adet kaçak sigara ile diğer kaçak ürünler ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kaçak sigara deposuna baskın düzenledi. Edinilen bilgilere göre, ekipler, kaçak sigara ve tütün ürünlerinin bulunduğu bir depo hakkında bilgi aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonuyla harekete geçen polis, 2 gün boyunca depoyu teknik ve fiziksel olarak takip etti.

Yeterli delillere ulaştıktan sonra operasyona başlayan KOM ekipleri, depo içinde 17 bin 540 adet kaçak sigara, 1 adet elektronik sigara sarma makinesi, 1 adet elektronik sigara kiti, 13,5 kilogram nargile tütünü ve 28 adet elektronik sigara ele geçirdi. Olayla ilgili olarak depo sahibi R.U. (29) gözaltına alındı ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!