Ajet bilet kampanyası ne, Ajet'te bilet ne kadar, kampanya detayları neler, koltuk sayısı ne kadar?

AJet, yeni bir kampanya ile yolcularına büyük fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında, biletler 9 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

AJet, yeni bir kampanya ile yolcularına büyük fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında, biletler 9 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Kampanya Detayları:

• Biletleme Tarihi: 25 Temmuz – 26 Temmuz
• Uçuş Tarihleri: 16 Eylül – 27 Mart

AJet’ten yurt dışına özel kampanya
Türk Hava Yolları’nın iştiraki AJet yeni bir bilet kampanyası başlattı.

Türk Hava Yolları’nın iştiraki AJet yeni bir bilet kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 16 Eylül 2024 – 27 Mart 2025 tarihleri arasında uçma imkanı sunuluyor. Yurt dışı biletlere 9 euro ve dolar + vergilerden başlayan fiyatlarla erişilebilecek.

KAMPANYA DETAYLARI

AJet’in yeni kampanyası çerçevesinde Türkiye çıkışlı tek yön biletler 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş biletler ise 18 USD + vergilerden satışa sunuldu. Türkiye’ye varış noktaları için ise tek yön biletler 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş biletler ise 18 EUR + vergiler olarak belirlendi. Kampanya dahilinde Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi ülkeler için uygun fiyatlarla biletler satışa sunulmaktadır.

KOLTUK SAYISI VE KAMPANYA TARİHLERİ

AJet’in bu kampanyası kapsamında toplamda 175.000 adet koltuk arz edilmektedir. Kampanya, belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilecek seyahatler için geçerli olup, yolculara geniş bir destinasyon yelpazesi sunmaktadır. Bu kampanya ile seyahat eden yolcular farklı ülkeleri keşfetme fırsatı bulabilecekler.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri