Afyonkarahisar’da Orman Yangını! Alevler Hızla Yayıldı

Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde çıkan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Ekipler alevleri kontrol altına almak için yoğun müdahale ediyor.

Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesine bağlı Yeşilhisar köyünde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangının büyümemesi için Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait ekipler ile çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri, alevlere karşı yoğun bir mücadele veriyor.

Yangının kısmen kontrol altına alındığı öğrenilirken, yangın söndürme ekiplerinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiği bildirildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!