Adele'den Hayranlarını Üzen Haber: Kulağım Sağır Kaldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, yaşadığı kulak enfeksiyonu nedeniyle kısmi duyma kaybı yaşadığını ve müziğe ara vereceğini duyurdu.

Adele, 36 yaşında, yaşadığı zorlu bir sağlık sürecini hayranlarıyla paylaştı. Ağustos ayında Münih'te konser serisi sırasında "doğumdan daha kötü" olarak nitelendirdiği bir ağrı yaşadığını açıklayan şarkıcı, bir kulak enfeksiyonu geçirdiğini ve bu durumun sonucunda "kısmen işitme engelli" kaldığını belirtti.

Enfeksiyona neden olan nadir su bakterisi ile temas ettiğini ifade eden Adele, tedavisinin oldukça zor olduğunu dile getirdi. Yanlış antibiyotik kullanımı sonucunda sol kulağının sağır kaldığını aktaran şarkıcı, Las Vegas’taki Caesars Palace’taki performansında yaşadığı bu sağlık sorununu şöyle anlattı: "Kulak enfeksiyonum var ve bu çok korkunç. Daha önce böyle bir hastalık yaşamadım. Bu şimdiye kadar başıma gelen en acı verici şeydi. Doğumdan daha kötüydü."

Adele, Las Vegas'taki "Weekends With Adele" adıyla düzenlediği konser serisini tamamladıktan sonra müziğe ara verme kararı aldığını açıkladı.

Call Of Duty: Black Ops 6’da Birden Fazla Son Var Mı? Beetlejuice Beetlejuice, Dune 2'yi Geride Bırakarak Gişe Rekoru Kırdı Celtics’in Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu Hogwarts Legacy 2, Hogwarts'ın Ötesine Geçmeli "Yenidoğan Çetesi" skandal diyalogları; "Şaka maksatlı öyle söyledim'' Yenidoğan Çetesi iddianamesi kabul edildi! İşte can yakan o detaylar..