ABD'nin Petrol Sondaj Kulesi Sayısı Azaldı

ABD'de petrol sondaj kulesi sayısı, bu hafta bir önceki haftaya göre 5 adet azalarak 479'a düştü. Son bir yılda ise toplamda 18 kule kaybedildi. Artan petrol fiyatları, Orta Doğu'daki gerilimlerle bağlantılı olarak yükseliş göstermeye devam ediyor.

ABD'de petrol fiyatlarını etkileyen önemli bir faktör olan sondaj kulesi sayısı, 28 Eylül-4 Ekim haftasında bir önceki haftaya göre 5 azalırken, yıllık bazda ise 18 kule düşüş kaydetti. Bu veriler, petrol sahası hizmetleri şirketi Baker Hughes tarafından açıklandı.

Brent petrolün varil fiyatı, perşembe günü 78,9 dolardan kapanırken, cuma günü 78,08 dolara geriledi. Batı Teksas (WTI) tipi ham petrol ise, perşembe gününü 73,71 dolardan tamamladıktan sonra, cuma günü 74,38 dolara yükseldi. Orta Doğu'daki artan gerilimlerin etkisiyle petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı SOLOTÜRK ve Akıncı'dan nefes kesen gösteri