ABD'de Helene Kasırgası'nda Ölenlerin Sayısı 200'e Yükseldi

ABD'nin Florida eyaletinin kıyı şeridine geçen hafta 4 kategorisiyle ulaşan Helene Kasırgası'nın neden olduğu afetlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 200'e yükseldiği bildirildi.

Florida kıyılarını 225 kilometre hızla vuran kasırga, North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida ve Virginia eyaletlerinde büyük zarara yol açtı. Federal Acil Durum Yönetim Ajansı (FEMA), şimdiye kadar en az 2.100 kişinin kurtarıldığını duyurdu. Kasırga sonrası yüzlerce yol hala ulaşıma kapalı bulunuyor. Elon Musk'ın SpaceX şirketi, etkilenen bölgelere bir ay boyunca ücretsiz internet desteği sağlayacağını açıkladı. Helene Kasırgası, 2005'teki Katrina Kasırgası'ndan bu yana ABD'yi vuran en ölümcül kasırga oldu. Başkan Joe Biden, Florida ve North Carolina'da "afet durumu" ilan ederek federal yardım talimatı verdi.

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı Hayranların Merakla Beklediği 10 Oyun Devamı Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı