ABD, İran'a Karşı Hazırlıklarını Sıkılaştırıyor

ABD, İran'a yönelik olası tehditlere karşı 100 askerini THAAD savunma sistemi kurmak için İsrail'e gönderdi. Sistemin çarşamba akşamı aktif olması bekleniyor.

ABD, İran'la artan gerilim karşısında İsrail'e savunma desteği sağlamaya devam ediyor. 1 Ekim'de İran'ın gerçekleştirdiği saldırının ardından, ABD yönetimi, İsrail'in hava savunmasındaki eksiklikleri gidermek için Terminal Yüksek İrtifa Alan Savunma (THAAD) sistemini konuşlandırma kararı aldı. Bu kapsamda 100 ABD askeri İsrail'e sevk edildi. Sistemin, çarşamba gecesi aktif hale getirilmesi planlanıyor. ABD Başkanı Joe Biden, bu hamlenin İsrail'in güvenliğini artırmak amacıyla yapıldığını belirtti.

Beetlejuice 2 Gişede Büyük Başarı Elde Etti Joker 2 Bekleneni Veremedi, İlk Filmi Sevenler İçin Alternatifler Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü Toy Story 5, Lightyear’ın Yarattığı Hayal Kırıklığını Onarıyor Yeni Harry Potter Dizisi, Hermione'nin Derinliklerine İnebilir