A Milli Takım, Galler Maçı Öncesi Sakatlıklarla Eksik Çalıştı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında 6 Eylül'de Galler ile karşılaşacak. Takım, bu kritik karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürürken, Hakan Çalhanoğlu, Semih Kılıçsoy ve Eren Elmalı sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılamadı. Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu ise akşam saatlerinde kampa katılacak.

This browser does not support the video element.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 6 Eylül'de Cardiff'te Galler ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapıldı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi.

Sakatlıklar Antrenmana Damga Vurdu

Antrenmana, kalçasından sakatlığı bulunan Hakan Çalhanoğlu ve sol kasığında zorlanma tespit edilen Semih Kılıçsoy katılmazken, Eren Elmalı da tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı. Bu eksiklikler, teknik ekibin planlamalarında değişiklik yapmasına neden oldu. Dün Benfica'ya transferi için Portekiz'e giden Kerem Aktürkoğlu'nun ise akşam saatlerinde milli takım kampına katılması bekleniyor.

Yusuf Özdemir İlk Antrenmanına Çıktı

Aday kadroya sonradan dahil edilen Corendon Alanyaspor'un genç oyuncusu Yusuf Özdemir, antrenmanda yer aldı ve ilk kez milli takımla çalışmalara katıldı. Genç oyuncunun performansı teknik ekip tarafından yakından takip edildi.

TFF Yönetimi Antrenmanı İzledi

Antrenmanı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, A Milli Takım Sorumlusu Ceyhun Kazancı ve diğer TFF yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Hacıosmanoğlu'nun kızı Ela da antrenmanı izleyerek millilere destek verdi.

A Milli Takım, Galler maçı öncesinde son hazırlıklarını tamamlamak üzere yarın bir antrenman daha gerçekleştirecek. Teknik direktör Vincenzo Montella, Galler karşısında sahaya süreceği kadro için son kararını bu antrenmanların ardından verecek. Milliler, Galler deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakaryaspor Maç Öncesi Isınmak için Sahada Sakaryaspor'da Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Toprak Razgatlıoğlu Fransa'da Kaza Yaptı! Hastaneye Kaldırıldı