6 Gündür Kayıp Kadın İçin Karada ve Suda Arama Yapılıyor

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde 6 gündür kayıp olan 47 yaşındaki S.G.Y. için jandarma ve AFAD ekipleri, Kızılırmak kenarında karada ve su altında arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 47 yaşındaki S.G.Y.'nin 6 gün önce evinden ayrılmasının ardından kendisinden haber alınamıyor. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Aramalar, özellikle Köprü köyü civarındaki Kızılırmak kenarında yoğunlaştırıldı. Ekipler, karada ve su altı ekipmanlarıyla çalışmalarını titizlikle sürdürürken, şu ana kadar kayıp kadına dair herhangi bir iz bulunamadı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!