2025 yılı Kayıt işlemleri başladı

Önümüzdeki yıl hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adayları, ön kayıt başvurusu ve kayıt yenileme işlemlerini yapabilecek. Kutsal topraklara gitmek için süreç başladı.

750 Lira ön kayıt ücreti

Hac ibadeti için kutsal topraklara gitmek isteyen adaylar, 2025 yılı hac ön kayıt başvurusu ve kayıt yenileme işlemlerini bugün itibarıyla yapabilecek. Başvuru için istenilen 750 lira ön kayıt ücreti, anlaşmalı bankalara yatırılacak.

SÜRECE DAİR DETAYLAR

Engelli, hasta veya yaşlı olanlar; müracaatlarında, hacca daha önce hiç gitmemiş birini refakatçi olarak kaydettirebilecek. 0-12 yaş arası çocuklarını hacca götürmek isteyenler, çocuklarının ön kayıtlarını yapabilecek. Bu yaş aralığındaki çocuklar, ebeveynlerinin kura kat sayılarını etkilemeyecek.

7 kişilik sınır

Akrabalık bağı olmayanlar, 7 kişiyi geçmemek şartıyla, grup halinde müracaat edebilecek ve tek bir kura numarası ile kuraya katılabilecek. Akrabalık bağı olanlar 7 kişilik sınırı aşsalar da tek kura numarası için belgeleriyle müracaat edebilecek. 2025 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 16 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek