2024 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı?

2024 YKS tercihleri 25 Temmuz tarihinde başladı. Milyonlarca aday tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki, 2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanıyor, erken açıklanır mı? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

2024 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 YKS tercih sonuçlarının yaklaşık 2 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Bu durumda, 19 Ağustos'ta başlayacak üniversite kayıtlarından önce sonuçların açıklanması muhtemel.

YKS tercih sonuçlarına nasıl bakılır?

2024 YKS tercih sonuçları açıklandığında, adaylar kişisel sonuçlarına T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin sonuç ekranı üzerinden erişebilecekler.

Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adreslere gönderilmeyecek, dolayısıyla sonuçlarınızı online olarak kontrol etmeniz gerekecek.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri