15 Yıl Hapis Cezası Olan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı

Gaziantep'te 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K., Nizip'te gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te, hırsızlık suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K. isimli şüpheli, Nizip ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahıslara yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı.

Yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda E.K.'nin Nizip'te saklandığı tespit edildi. Ekipler, titiz bir planlama ve takip ile şahsın bulunduğu adrese operasyon düzenledi. Yakalanan E.K., gözaltına alındı ve ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!