USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Alemdar Tıp Merkezi’ni ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, her gün yüzlerce hastanın tedavi gördüğü Büyükşehir Tıp Merkezi’nde hastaların ve sağlık personelinin taleplerini dinleyerek, “Önceliğimiz hasta sağlığı ve memnuniyetidir. Tıp Merkezi’mizin şartlarını iyileştirerek daha güçlü bir hizmet sunmasını sağlayacağız” dedi.

26 Temmuz 2024 | 22:00
Son Güncelleme:
Alemdar Tıp Merkezi’ni ziyaret etti - Sayfa 1

Talepler dinlendi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, belediyenin hizmet noktalarını ziyaret ederek devam eden çalışmaların yanı sıra ihtiyaç ve talepleri de yerinde inceliyor. Başkan Alemdar, son olarak her gün yüzlerce vatandaşa birçok alanda sağlık hizmeti sunan Büyükşehir Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek hasta vatandaşların ve sağlık çalışanlarının taleplerini dinledi.

Alemdar Tıp Merkezi’ni ziyaret etti - Sayfa 3

Vatandaşlar ve çalışanlarla görüştü

Alemdar, bu merkezin daha iyi şartlarda hizmet sunması için ihtiyaçları hızla karşılayacaklarını ifade ederek, “Tıp Merkezi çatısı altında birinci önceliğimiz en iyi hizmeti ile hasta sağlığını ve memnuniyetini sağlamaktır” vurgusu yaptı. Merkezde tedavi gören hastalara şifa dileklerini ileten Başkan Alemdar, hasta yakınlarının hizmetler ve çalışmalar konusunda sorularını yanıtladı.