USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900
Alemdar projelerini açıkladı; Sakarya Yüzyılı başlıyor - Sayfa 21

Kentsel dönüşüm ile şehrimizi depremlere karşı güvenli bir hale getireceğiz

Projelerinin son bölümünde kentsel gelişime vurgu yapan Alemdar, “Kentsel Gelişim Vizyonu ile şehir merkezinde yer alan eski, deprem görmüş yapılar yenilenerek şehrimiz depreme dirençli hale getirilecek. Bu çalışmalar sayesinde şehir merkezindeki trafik yoğunluğu azalacak, ticaret güçlenecek ve istihdam olanakları artacaktır. 2030 yılına kadar afetlere karşı dirençli, teknolojiyi takip eden, yeşil dönüşümü başarmış, ulaşımda çözümler üreten, sıfır atık ve sürdürülebilir enerjiyle çevreyi koruyan, katılımcı, etkin ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Kentsel dönüşüm, ulaşım, yeşil alanlar, çevre, tarım, enerji, sosyal hizmet, turizm, sanayi, ticaret, eğitim, spor, kültür sanat, altyapı ve dijital dönüşüm gibi alanlarda hazırladığımız çalışmalarla şehre yeni bir kimlik kazandıracağız.” Dedi.

Başkan Adayı Alemdar proje tanıtımı sonrası sözlerini şöyle tamamladı, “Rabbim aramızdaki samimiyetimizi, kardeşliğimizi artırsın. Dostluğumuzu daim eylesin. İnşallah ilçe belediye başkan ve meclis üyesi arkadaşlarımızla durmadan, yorulmadan çalışarak 31 Mart Gecesi en yüksek oy oranına ulaşacağız” diye konuştu.

Alemdar projelerini açıkladı; Sakarya Yüzyılı başlıyor - Sayfa 22

Sakarya’dan büyük bir rekor oy gelecektir

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Sakarya için ne yapılabilir diye sürekli düşünüyoruz. Kentsel dönüşüm, ulaşım ve rekreasyon alanları bu noktada ön plana çıkıyor. Açıklanan projelerde eksik kalan bir şey göremedim. İnşallah 1 Nisan’da inanıyorum ki, 17 belediyemizle Cumhur İttifakı 17-0 yapacaktır. Ve yine inanıyorum ki Sakarya’dan büyük bir rekor oy gelecektir. Allah hepimizi muvaffak etsin. Burada birbirinden güzel projeler var. Bizden önceki dönemde bunları konuşmak imkânsızken şimdi ise acaba neleri ilave edebiliriz bunu konuşuyoruz. Vaat edilen bu projelerimizi gerçekleştirmek adına şehrimizin tüm aktörleriyle omuz omuza vererek hep birlikte çalışacağız. Bu vesile ile Yusuf başkanımızı tebrik ediyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu. 

Alemdar projelerini açıkladı; Sakarya Yüzyılı başlıyor - Sayfa 23

Yoğun katılım

Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, TBMM KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Hülya Terzioğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, ilçe başkanları, ilçe belediye başkaları ve başkan adayları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri, muhtarlar, iş insanları, basın mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.