USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900

Alacakaranlık Serisi Geri Dönüyor: Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

12 Eylül 2024 Perşembe itibarıyla vizyonda dört yerli ve yedi yabancı olmak üzere toplam 11 film sinemaseverlerle buluşuyor. Alacakaranlık serisinin yeniden gösterimi dikkat çekerken, çeşitli türlerdeki filmler izleyicileri bekliyor.

12 Eylül 2024 | 12:05
Son Güncelleme:
Alacakaranlık Serisi Geri Dönüyor: Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 1

Bugün 12 Eylül 2024 Perşembe ve sinema severleri dopdolu bir vizyon haftası bekliyor. Aksiyon, gerilim, drama ve komedi gibi farklı türlerde 11 film izleyiciyle buluşacak. İşte haftanın dikkat çeken filmleri:

Alacakaranlık Serisi Geri Dönüyor: Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 2

Alacakaranlık Serisi Yeniden Sinemalarda

Gerilim, fantastik ve romantizm temalarını sevenler için Alacakaranlık, Yeni Ay ve Tutulma filmleri sinemalarda yeniden gösterimde. Başrollerini Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner'ın paylaştığı serinin yönetmenliğini Catherine Hardwicke, Chris Weitz ve David Slade üstleniyor.

Alacakaranlık Serisi Geri Dönüyor: Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 3

İzliyorlar

Yönetmen İman Tahsin'in gerilim ve drama türündeki filmi İzliyorlar, karanlığı izleyen üç insanın hikayesini anlatıyor. Başrollerde Mehmet Polat, Burcu Almeman ve Gökçe Özyol yer alıyor.

Alacakaranlık Serisi Geri Dönüyor: Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 4

Koparan Kardeşler

Bilal Kalyoncu'nun yönettiği bu komedi filmi, kabir bakım işleriyle uğraşan iki kardeşin esprili maceralarını anlatıyor. Önder Açıkbaş, İnan Ulaş Torun ve Savaş Satış başrolde.