USD 34,07
EUR 38,07
ALTIN 2.833,12
BIST100 9.976
Akyazı’da 3 bin öğrenciye spor eğitimi - Sayfa 4

Çocukların spora yönelmesi için her zaman önemsediklerini ifade eden Başkan Soykan, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte başlattığımız Yaz Spor Okullarımızda 3 bin öğrencimiz eğitim görecek. Bu çok güzel bir şey.  Akyazı Belediyesi olarak spor yapmak isteyen gençlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Akyazı’da 3 bin öğrenciye spor eğitimi - Sayfa 5

Sözlerinin devamında bir müjdeyi de paylaşan Başkan Soykan, “ Spor Kompleksimizin içerisinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Kurban Bayramı’na kadar ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızın kullanımına açmıştık. Kompleksin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devir işlemleri devam ediyor. Bu devir işlemleri tamamlanana kadar vatandaşlarımız yüzme havuzunu ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edecekler” dedi. Başkan Soykan’ın konuşmasının ardından program sporcuların gösterileri ile son buldu.

Akyazı’da 3 bin öğrenciye spor eğitimi - Sayfa 6

Akyazı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan 6-18 yaş arası öğrencilere futbol, voleybol, basketbol, yüzme, masa tenisi, bilek güreşi, karate, güreş, okçuluk ve kick boks gibi 23 branşta spor eğitimleri verilecek olan Yaz Spor Okulları 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek.