USD 34,07
EUR 38,08
ALTIN 2.833,68
BIST100 9.976

Aksaray'da Boşanma Krizi Kanlı Bitti: Kayınpeder Gözaltında

Aksaray'da boşanma aşamasındaki çiftin tartışması sonucunda Fadimana Ok öldü, Recep Ok yaralandı. Olayla ilgili kayınpeder Mehmet A. gözaltına alındı.

Aksaray'da Boşanma Krizi Kanlı Bitti: Kayınpeder Gözaltında
19 Eylül 2024 | 18:58
Son Güncelleme:

Aksaray'da boşanma aşamasında olan Recep Ok ve eşi Fadimana Ok'un tartışması kanlı bir şekilde sonuçlandı. Fatih Mahallesi Şehit İsmail Dağ Sokak'ta meydana gelen olayda, çiftin kayınpederi Mehmet A. (50), tartışmanın ardından Fadimana Ok'u (26) öldürdü ve Recep Ok'u (30) yaraladı. Mehmet A. olayın ardından kaçtı, ancak yakalanarak gözaltına alındı.

Dün saat 21.30 sıralarında yaşanan olayda, tartışmanın büyümesi sonucu Recep Ok göğüs ve karın bölgesinden, Fadimana Ok ise göğsünden vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Fadimana Ok tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Recep Ok'un ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Günün ilerleyen saatlerinde, çiftin Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne götürüldüğü ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayla ilgili yapılan araştırmalarda, ele geçirilen 1 tabancanın yanı sıra, silahı kimin kullandığı da araştırılıyor. Yaralı Recep Ok'tan el swapı alındı.

Mehmet A.'nın ifadeleri devam ederken, olayın detayları üzerine soruşturma sürüyor. Ölen Fadimana Ok, bugün Yenikent Belde Mezarlığı’nda toprağa verildi.