USD 34,29
EUR 37,20
ALTIN 2.980,23
BIST100 9.048

Aksaray’da Balkon Altında Sohbet Eden Gençlere Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde iki genç, yağmurdan korunmak için girdikleri balkon altında sohbet ederken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası saldırgan, gençlerin yakınları tarafından ağır şekilde darbedildi.

Aksaray’da Balkon Altında Sohbet Eden Gençlere Silahlı Saldırı: 1 Ölü
02 Eylül 2024 | 04:22
Son Güncelleme:

Olay, saat 22.30 sıralarında Akmezar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Veli Tan (30) ve arkadaşı Beytullah Erdoğan (23), yağmurdan korunmak için komşularının balkonunun altına sığındı. Burada sohbet eden iki arkadaş, aniden beliren kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Saldırının ardından her iki genç de kanlar içinde yere yığıldı.

Saldırgan Yakalandı ve Ağır Şekilde Darbedildi

Silah seslerini duyan Tan ve Erdoğan’ın yakınları, saldırganı yakalayıp darbetti. Aldığı darbeler nedeniyle saldırganın yüzü tanınmayacak hale geldi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Yaralı Durumu Ciddi

Gülağaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Veli Tan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Beytullah Erdoğan ve saldırgan ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırganın kimliği, aldığı darbeler nedeniyle yüz tanıma sistemiyle tespit edilemedi.

Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Veli Tan’ın ölüm haberi üzerine hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Güvenlik güçleri, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.