USD 33,95
EUR 37,70
ALTIN 2.808,16
BIST100 9.480

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir Yorgun Mermiyle Vuruldu

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Karasu'da bahçede oturduğu sırada ensesine yorgun mermi isabet etmesi sonucu yaralandı. Gökdemir'in hayati tehlikesi bulunmuyor.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir Yorgun Mermiyle Vuruldu
25 Ağustos 2024 | 17:14
Son Güncelleme:

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Karasu ilçesi Yuvalıdere Mahallesi'nde bahçede oturduğu sırada yorgun merminin ensesine isabet etmesiyle yaralandı. Gökdemir, ensesinde bir acı hissetti ve bir miktar kanama olduğunu fark etti.

Durumun fark edilmesi üzerine hemen müdahale edilen Gökdemir’in hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Olayın ardından AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti. Tever, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Karasu Yuvalıdere'de bahçede oturduğu esnada yorgun mermi sebebiyle yaralanan İl Başkan Yardımcımız, Dava Arkadaşımız Yusuf Gökdemir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok şükür ki Yusuf Abimizin hayati tehlikesinin olmadığının bilgisini aldım. Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Son zamanlarda artan silah sıkma olaylarının her an masum bir cana sebep olacağını asla unutmayalım! Vurulan sizin kardeşiniz, çocuğunuz da olabilir. Artık bu işe bir son verelim."

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer vatandaşları kontrolsüz şekilde ateşli silah kullanmamaları konusunda bir kez daha uyardı.