USD 34,11
EUR 38,05
ALTIN 2.865,00
BIST100 9.919

AK Parti 23’üncü yaşında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans bağlantısıyla katılacağı, AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programı bugün Saat 13.30’da Adapazarı Ormanpark’ta gerçekleşecek.

AK Parti 23’üncü yaşında
14 Ağustos 2024 | 10:51
Son Güncelleme:

Geleceğin ve İcraatın adı AK Parti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın Sakaryalılarla bir araya geleceği programda AK Parti, 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Programın teması "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olarak belirlendi. Alemdar’ın Sakaryalılara AK Partinin 23. Kuruluş yıldönümünde önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Türkiye vizyonuyla 23 yıl

Başkan Alemdar, AK Parti’nin 23. Yıldönümünü sosyal medya hesabından ‘’ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti’miz bugün 23 yılını geride bıraktı. Sayısız reformlarla ülkemizin geleceğine ışık tutan bu gönül hareketi, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla 23’üncü yılında da emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Umut dolu yarınların, geleceğin ve icraatın adı AK Parti’dir’’ sözleriyle kutladı.

‘’Türkiye’nin inşası için’’

‘’Ülkemiz ve şehirlerimiz AK Parti belediyeciliğiyle çağ atlamış, AK kadrolar 23 yıllık süreçte büyük Türkiye’nin inşası için gayretle çalışmıştır’’ diyen Alemdar, ‘’Sağlıktan ulaşıma, sanayiden turizme, tarımdan enerjiye, spordan çevreye her alanda devrim niteliğinde yatırımlar hayata geçirilmiştir. Bugüne kadar partimize emek veren, farklı kademelerde hizmet sunan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal edenlere Rabbim’den rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 23. kuruluş yıldönümü kutlu olsun’’ ifadeleriyle teşekkür ve rahmet dileklerini iletti.

Reform ve İcraatlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında ‘AK Parti’nin kuruluşundan bu yana yapılan reformlar ve icraatlara’ değineceği bildirilen program Sakarya basını tarafından takip edilecek. Program Sakarya halkı başta olmak üzere, AK Partili ilçe başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik kolları ve Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever ’inde katılması bekleniyor.