USD 34,24
EUR 37,01
ALTIN 3.027,42
BIST100 8.839

Aile Katliamında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi, Şüpheli Tutuklandı

Adana'da ailesini tabancayla vurarak öldüren Serdar Aydın tutuklandı. Olayda ölü sayısı üçe çıktı.

Aile Katliamında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi, Şüpheli Tutuklandı
22 Ekim 2024 | 23:18
Son Güncelleme:

Adana'nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen aile katliamında ölü sayısı üçe yükseldi. Olay, saat 04.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı. Şizofreni tedavisi gören ve ailesiyle sık sık tartıştığı öne sürülen 26 yaşındaki Serdar Aydın, gece uykuda olan annesi Mintaha (61), babası İlyas (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) tabancayla başlarından vurdu.

Serdar Aydın, ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ailesinin vurulduğunu ve yaralı olduklarını bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yapılan kontrolde Mintaha Aydın ve anneannesi Ülfet Köse’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan İlyas Aydın ise hastaneye kaldırıldı, ancak akşam saatlerinde onun da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olayda kullanılan silahı evde bulan polis, Serdar Aydın'ı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Aydın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aydın'ın annesi ve anneannesinin cenazeleri toprağa verilirken, babasının cenazesinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldığı bildirildi.