USD 34,28
EUR 37,17
ALTIN 2.997,63
BIST100 8.844
Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 9

 "DENEYİMSİZ HAKEMLE FUTBOL BÖYLE"

Çaresiz MHK, bir önceki müsabakasında ciddi hatalar yapan acemi Muhammet Ali Metoğlu'nu bu maça atadı. Kostic'e gösterdiği kart skandaldı. Pozisyonda faul bile yok. Fenerbahçe'nin ilk golünde ofsayt yok, gol temiz ancak yardımcı bu pozisyona ofsayt kaldırdı, bu daha büyük skandaldı.

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 10

AMRABAT'IN POZİSYONU PENALTI MI?

Hakem, VAR'la iletişime geçip golü verdi. Samsun'un penaltı beklediği Amrabat'ın pozisyonunda oyuncu küçülüyor, kolu kapalı. Penaltı olmaz. Hakem, VAR'la iletişime geçti, devam kararı doğruydu. Hakemin maçta gösterdiği, göstermediği kartlar, verdiği vermediği fauller çok tartışılır.

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 11

"İRFAN'IN POZİSYONU FAUL.."

Deneyimsiz hakemle futbol böyle oluyor. Samsun'un beraberlik golü öncesi Fenerbahçeli oyuncuya itme var. Fenerbahçeli oyuncuyu bozuyor, faul olmalıydı. Tek el itmelerde VAR devreye girmez. Hakem faulü tespit edip golü iptal etmeliydi. Acemi hakem tespit edip veremedi. Hakemin deneyim kazanması ve toparlanması lazım. Ancak önce hakemliği toparlayacak olanların toparlanması gerekiyor.

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 12

Samsunspor oyuna çok hızlı girdi, ön bölgede baskılıydı. İlerleyen dakikalarda kontrol Fenerbahçe'nindi. İkinci yarıya Samsun yine aynı hızla girince beraberliği yakaladı. Mourinho inadını kırıp İrfan Can'ı alınca oyun kontrolünü ele aldı, öne geçti. Ancak istekli, coşkulu Samsun oyunu bırakmayıp puanı aldı.