USD 34,29
EUR 37,17
ALTIN 3.005,35
BIST100 8.873
Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 7

"İDDİA EDİYORUM.."

Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Tıpkı Göztepe'de kaybedilen puan gibi son 15 dakika Fenerbahçe teslim oldu. Bütün dönen toplar Samsun'undu ki bitime dakikalar kala Samsun beraberliği buldu. İddia ediyorum 5-10 dakika daha maç uzasaydı belki de Samsunspor 3 puanı alan taraftı.

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 8

İRFAN'IN POZİSYONU FAUL MÜ?

Hakem için söylenecek önemli şeyler var. Belki oyunun genelinde iyiydi ama birkaç sarı kart hatası yaptı. Ayrıca plaj futbolundaki hakemlerin yapmayacağı hatayı yaparak Fenerbahçeli futbolcuların ofsaytı rakip yarı alandan kullanmalarına izin verdi. Fenerbahçeli oyuncular, Samsunsporlu oyuncuların attığı gol sonrası faul itirazı yaptı ama faul filan yok.

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 9

 "DENEYİMSİZ HAKEMLE FUTBOL BÖYLE"

Çaresiz MHK, bir önceki müsabakasında ciddi hatalar yapan acemi Muhammet Ali Metoğlu'nu bu maça atadı. Kostic'e gösterdiği kart skandaldı. Pozisyonda faul bile yok. Fenerbahçe'nin ilk golünde ofsayt yok, gol temiz ancak yardımcı bu pozisyona ofsayt kaldırdı, bu daha büyük skandaldı.

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Samsunspor Karşılaşmasını Fena Eleştirdi - Sayfa 10

AMRABAT'IN POZİSYONU PENALTI MI?

Hakem, VAR'la iletişime geçip golü verdi. Samsun'un penaltı beklediği Amrabat'ın pozisyonunda oyuncu küçülüyor, kolu kapalı. Penaltı olmaz. Hakem, VAR'la iletişime geçti, devam kararı doğruydu. Hakemin maçta gösterdiği, göstermediği kartlar, verdiği vermediği fauller çok tartışılır.