USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900
Adapazarı’nın Stratejik Planı Mecliste Kabul Edildi - Sayfa 11

Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan Adapazarı Ticaret Müzesi’ne bağışçıların bağış yapabilmelerine dair protokollerin imzalanması yetkisinin Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya verilmesine dair madde de oy birliği ile kabul edildi. Başkan Işıksu, “Adapazarı Ticaret Müzesi hamdolsun şehrimiz için önemli bir değer olmuştur. Kurtuluş gününde açtığımız müzemize ziyaretçi sayısı 70 küsür günde 8 bini aştı. Ulusal ve uluslararası ziyaretçilerimiz de var. Şehrimizin tarihine ve kültürüne değer vererek daha çok çalışacağız.” diye konuştu.

 Şehit Bahadır Rıdvan Talay Parkı Tamam

Gündemin 5’inci maddesinde yer alan 12 Temmuz’da şehit olan astsubay kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’ın anısına Güneşler’de yapılan parka istinaden konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Orada çok güzel bir park inşa ettik. Büyükşehir Belediyemize de çalışmalarımıza desteği için teşekkür ediyorum. Rabbim şehidimizin mekanını cennet eylesin.” ifadelerini kullandı.

 Bir Sonraki Meclis 1 Ekim’de

Başkan Işıksu, meclis gündeminin oylanma işleminin tamamlanmasının ardından, bir sonraki meclis toplantısının 1 Ekim 2024 Salı günü saat 11.00’da gerçekleştireceğini duyurarak katılan herkese teşekkür etti ve oturumu sonlandırdı.