USD 34,29
EUR 36,99
ALTIN 3.021,19
BIST100 8.777
Adapazarı’nda Güneşler Yerleşkesi Coşkulu Bir Törenle Açıldı - Sayfa 4

Başkan Işıksu, Adapazarı’na değer katan projeleri hayata geçirmek için milletin ihtiyaçlarını ön planda tutarak çalıştıklarını ifade ederek, "Adapazarı Belediyesi olarak, sosyal hayatı zenginleştiren, şehir hayatına değer katan eserleri hayata geçirmek için milletimizin ihtiyaçlarını ön planda tutarak projeler geliştirdik ve hamdolsun önemli açılışlar gerçekleştirdik. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve destek veren kıymetli esnafımıza teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Adapazarı’nda Güneşler Yerleşkesi Coşkulu Bir Törenle Açıldı - Sayfa 5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Adapazarı'nda gerçekleştirilen projelerin başarıyla tamamlandığını belirterek, "Bizim siyasetimizde insan var. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gece gündüz çalışmasını örnek alarak gayretle milletimize hizmet ediyoruz. Mutlu Başkanımız adeta otomatiğe bağladı, açılışlar peşi sıra geliyor. Ada Pazar Güneşler Yerleşkemizin hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum," dedi.

Adapazarı’nda Güneşler Yerleşkesi Coşkulu Bir Törenle Açıldı - Sayfa 6

Kentsel dönüşüm çalışmalarının önemine de değinen Yavuz, "Kentsel dönüşümü çalışmalarımızın merkezine koyuyoruz. Ada Hayat, çok güzel bir örnek. Allah ömür verirse bu son derece önemli çalışmanın açılışını hep birlikte yapmak istiyoruz," diye ekledi.

Adapazarı’nda Güneşler Yerleşkesi Coşkulu Bir Törenle Açıldı - Sayfa 7

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ise "Son bir ay içerisinde Adapazarı Belediyemizin üçüncü açılışında birlikteyiz. Açılışını yaptığımız tesislerin her biri birbirinden önemli tesisler. Mutlu Başkanımıza göstermiş olduğu bu gayret için özellikle teşekkür ediyorum," diyerek Adapazarı Belediyesi'nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.