USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Adana'da Aile Katliamında Şok Eden Detaylar: Gece Boyu Uyumalarını Bekleyip...

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 26 yaşındaki şizofreni hastası Serdar Aydın, dün gece dehşet dolu bir aile vahşetine imza attı. Annesi, babası ve anneannesine tabancayla kurşun yağdıran Aydın, iki kişiyi öldürürken bir kişiyi ağır yaraladı. Olayın tüyler ürperten ayrıntıları ise ortaya çıkmaya başladı.

22 Ekim 2024 | 14:18
Son Güncelleme:
Adana'da Aile Katliamında Şok Eden Detaylar: Gece Boyu Uyumalarını Bekleyip... - Sayfa 1

Gece Boyu Uyumalarını Bekledi

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen işsiz Serdar Aydın, gece herkesin uyumasını bekledikten sonra tabancayı alarak anne ve babasının uyuduğu odaya girdi.

Adana'da Aile Katliamında Şok Eden Detaylar: Gece Boyu Uyumalarını Bekleyip... - Sayfa 2

Önce Annesine, Sonra Babasına Ateş Etti

Serdar Aydın, önce annesine ardından babasına ateş etti. Ardından diğer odada bulunan anneannesine yönelen Aydın, ona da tabancayla ateş etti.

Adana'da Aile Katliamında Şok Eden Detaylar: Gece Boyu Uyumalarını Bekleyip... - Sayfa 3

Kan Donduran İtiraf

Olayın hemen ardından Serdar Aydın, 112'yi arayarak cinayet işlediğini itiraf etti. Telefonda, "Annemi, babamı ve anneannemi öldürdüm. Gelin." diyerek adresini verdi.

Adana'da Aile Katliamında Şok Eden Detaylar: Gece Boyu Uyumalarını Bekleyip... - Sayfa 4

Sağlık Durumu Ciddi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne Minteha Aydın ve anneanne Ülfet Köse'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, başından ağır yaralanan baba İlyas Aydın hastaneye kaldırıldı. Baba Aydın'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.