USD 34,15
EUR 37,17
ALTIN 3.007,36
BIST100 8.685

9 Ekim MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı?

MasterChef'te haftanın üçüncü gününde ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar tezgah başında kıyasıya bir mücadele içine girdiler. Dokunulmazlık oyununu kazanarak takımını garantilemeyi arzulayan yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Bugünkü konseptin adı klasik İskandinav yemekleri oldu. Yemekleri en başarılı bir şekilde yapan takım dokunulmazlığın sahibi olarak kendini garantiye aldı.

10 Ekim 2024 | 11:46
Son Güncelleme:
9 Ekim MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? - Sayfa 1

Haftanın yeni takımları belli odu. Haftanın üçüncü gününde her iki takım da dokunulmazlık oyunu için takım oyununda karşı karşıya geldiler. Şefler yarışmacılardan İskandinav yemekleri yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler? İşte MasterChef eleme adayları

9 Ekim MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? - Sayfa 2

İSKANDİNAV YEMEKLERİ!
Haftanın ikinci takım oyunu dokunulmazlık için gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan istenen klasik İskandinav yemekleri oldu. En çok başarılı tabağı çıkaran takım dokunulmazlığı aldı.

9 Ekim MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? - Sayfa 3

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
En çok başarılı tabağı çıkaran 6-1'lik galibiyetle Kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kaybeden takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı.

9 Ekim MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? - Sayfa 4

MAVİ TAKIM İKİNCİ TURDA!
Takım oyununu kaybeden Mavi Takım bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden yarıştı. Bu turda yarışmacılardan yulafla yaratıcı tabak çıkarmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran ise Şirin, Semih, Emre ve Eda oldu.