USD 34,20
EUR 37,84
ALTIN 2.924,50
BIST100 9.013
36. Uluslararası Tiyatro Festivali “Söz Veriyorum” ile Coşkuyla Başladı! - Sayfa 2

Açılış oyununu izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, etkinlik sonrasında yaptığı konuşmada, Denizli’yi bir kültür, sanat ve turizm şehri haline getirme hedeflerini vurguladı. Başkan Çavuşoğlu, “Bu şehrin sokaklarında mutlu insanların olduğu bir Denizli hayal ediyoruz ve bu hayalimizi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışıyoruz,” dedi.

36. Uluslararası Tiyatro Festivali “Söz Veriyorum” ile Coşkuyla Başladı! - Sayfa 3

Festival Heyecanı Tüm Şehre Yayılıyor

Festival boyunca birçok tiyatro oyunu Denizli'nin farklı noktalarında sahnelenecek. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin yanı sıra Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu ve çevre ilçelerde de tiyatroseverler bu sanat şölenine katılabilecek. Festival kapsamında düzenlenecek tüm oyunlar için rezervasyonlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresi üzerinden yapılabilecek.

36. Uluslararası Tiyatro Festivali “Söz Veriyorum” ile Coşkuyla Başladı! - Sayfa 4

Başkan Çavuşoğlu, Denizli’yi daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirme yolunda el ele vererek çalışacaklarını ifade etti. “Bu şehir bizlere çocuklarımızın emaneti. Hep birlikte bu güzel şehri geleceğe taşıyacağız,” diyerek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

36. Uluslararası Tiyatro Festivali “Söz Veriyorum” ile Coşkuyla Başladı! - Sayfa 5

Festivalin Renkli Programı

Festival süresince, yerel ve uluslararası birçok tiyatro grubu sahne alacak. Tiyatronun coşkusu sadece Denizli merkezde değil, Acıpayam, Sarayköy, Çivril gibi ilçelerde de hissedilecek. Bu sayede tiyatro, şehrin dört bir yanında izleyicilerle buluşacak ve sanatın birleştirici gücü Denizli’de kendini gösterecek.