USD 34,21
EUR 38,14
ALTIN 2.898,16
BIST100 9.666
29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 7

TERAZİ BURCU

Bugün problemleri yaratıcı bir şekilde çözmek için iyi bir enerji sizinle, sevgili Terazi. İnsanların bakış açınızı anlamalarına yardımcı olmak konusunda heyecanlı olabilirsiniz veya sağlıklı bir tartışmaya hazır olabilirsiniz ve muhtemelen bazı muhteşem noktalar ortaya koyacaksınız. Aynı zamanda ilgi çekici veya ruhsal aktiviteler arıyorsunuz. Bugünün enerjileri öncelikle istikrarlı. Hayatınızdaki insanlardan destek alıyor olabilirsiniz veya işiniz, rutinleriniz hoş bir şekilde ilgi çekici gelebilir. Hedeflerinizi takip etmek tatmin edici olabilir. Sizi motive eden önemli bir an yaşayabilirsiniz. Gerçek bir kayıp veya hayal kırıklığı hissetmeden yenilikçi ve ilerici düşünceyi pratik düşüncelerle birleştirme konusunda nadir bir yetenek vardır.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 8

AKREP BURCU

Bugün birine yeni bilgiler öğretmek, onları olası tuzaklara karşı uyarabilir. Bir arkadaşınızın içinden geçmekte olduğu zor bir durumu çoktan atlatmış olabilirsiniz veya önlerindeki engellerin gözden kaçtığını görebiliyor olabilirsiniz. Onlar için her şeyi düzeltmeye çalışmak cazip gelse de, öğrendiklerini kendi yöntemleriyle uygulamaya koyabilmeleri için onlara bildiklerinizi öğretmek daha iyi olacaktır. Yaratıcılıkları ile sizi şaşırtabilir ve etkileyebilirler. Bugün özellikle karşı cinse karşı daha ayrı bir çekiciliğiniz olabilir. Aşk hayatınızda bir hareketlenme istiyorsanız bu enerjiden yararlanmalı ve kendinizi müstakbel adaylarla aynı ortama sokmalısınız.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 9

YAY BURCU

 Bugün sonuç veren, ısrarcı bir enerjiniz var. Eşitsizliklerle başa çıkmak veya heyecan verici bir aktiviteyi keşfetmek için isteklisiniz. Özel biriyle planlar çizmekten ve yeni fikirler geliştirmekten büyük keyif alabilirsiniz. Ayrıca etrafınızdaki sistemlerde gördüğünüz kusurlara karşı her zamankinden daha hassassınız. Şu anda dikkatinizi çeken sorunlar hakkında bir şeyler yapmaya hazır hissediyorsunuz ve organize etmek, düzenlemek ve ayrıntılı olarak yönetmek için iyi bir zaman. Aile ve ev içi meselelerle veya aile için planlama yapmak başarılı olabilir.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 10

OĞLAK  BURCU

Bugünün enerjileri sizi bir iş projesi veya planı konusunda iyi bir konuma getirebilir, sevgili Oğlak. Şu anda aklınıza gelen bir yön veya strateji konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Her zamanki rutinleriniz hakkında daha cesurca düşündüğünüzde, daha hevesli ve her şeye daha iyi bakmak için daha istekli hissedersiniz. İş ve sağlıkla ilgili sorunları çözmek için güçlü bir enerji sizinle. Aynı zamanda, gün eğlenceli bir enerji veya rahatlamaya yönelik sağlam bir odaklanma içeriyor ve daha iyi bir iş-yaşam dengesine ulaşmak için fırsatlar sunuyor. İnsanlar özellikle zor konularda tavsiye için size gelebilir. Yardımcı olacağınıza ve yargılamadan yanlarında olmanıza güvenebilirler. Ayrıca bir büyüğünüzle bağınızı güçlendirmek için de iyi bir zamandır.