USD 34,20
EUR 38,06
ALTIN 2.892,01
BIST100 9.666
29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 5

ASLAN BURCU

Bugün kendinizi üretken bir ruh halinde bulabilirsiniz, sevgili Aslan. Sizden daha enerjik birinin veya bir fikrin peşinden gitmeye istekli olabilirsiniz. Ayrıca yeni bir ilişki kurmayı seçebilir veya bir konuda öncülük edebilir, kendi yaratıcı yolunuzda ilerleyebilir ancak başkalarının tavsiyelerini de dikkate alabilirsiniz. Herhangi bir grup oluşması durumunda, artık bir lidersiniz. Aynı zamanda, öncelikleriniz veya uzun vadeli hedeflerinize odaklanırsınız. Gerçekten önemli olan veya uzun vadeli potansiyeli olan projeler üzerinde çalışmak için iyi bir zaman. Yeniden yapılandırma ve organize etme çabaları karşılığını verebilir ve hayatı biraz daha düzenli hale getirmek için gerekli çabayı göstermek istersiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için motive olursunuz. Sabır, kazanır.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 6

BAŞAK BURCU

Bugün bir ilişki meselesi hakkında anlamlı bir tartışma yapabilirsiniz. İlişkilerinizde düşünülmüş, ince hareketlerden faydalanabilir ve birinin fikirlerini daha iyi anlayabilirsiniz. Ayrıca yeni bir plana, farklı bir yola dair yaratıcı yaklaşımlar için güçlü bir enerji mevcut. Liderlik etmeye ve işlere yeni bir bakış açısı getirmeye hazırsınız. Bir planı veya tasarımı görselleştirme yeteneğiniz şu anda oldukça güçlü. Aynı zamanda, gün sizi olağan rutini bozmanın yollarını bulmaya teşvik ediyor. Nitekim, düşüncelerinizi veya duygularınızı bir partner veya özel bir arkadaşınızla paylaşırken daha fazla duygusal netlik kazanabilirsiniz.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 7

TERAZİ BURCU

Bugün problemleri yaratıcı bir şekilde çözmek için iyi bir enerji sizinle, sevgili Terazi. İnsanların bakış açınızı anlamalarına yardımcı olmak konusunda heyecanlı olabilirsiniz veya sağlıklı bir tartışmaya hazır olabilirsiniz ve muhtemelen bazı muhteşem noktalar ortaya koyacaksınız. Aynı zamanda ilgi çekici veya ruhsal aktiviteler arıyorsunuz. Bugünün enerjileri öncelikle istikrarlı. Hayatınızdaki insanlardan destek alıyor olabilirsiniz veya işiniz, rutinleriniz hoş bir şekilde ilgi çekici gelebilir. Hedeflerinizi takip etmek tatmin edici olabilir. Sizi motive eden önemli bir an yaşayabilirsiniz. Gerçek bir kayıp veya hayal kırıklığı hissetmeden yenilikçi ve ilerici düşünceyi pratik düşüncelerle birleştirme konusunda nadir bir yetenek vardır.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 8

AKREP BURCU

Bugün birine yeni bilgiler öğretmek, onları olası tuzaklara karşı uyarabilir. Bir arkadaşınızın içinden geçmekte olduğu zor bir durumu çoktan atlatmış olabilirsiniz veya önlerindeki engellerin gözden kaçtığını görebiliyor olabilirsiniz. Onlar için her şeyi düzeltmeye çalışmak cazip gelse de, öğrendiklerini kendi yöntemleriyle uygulamaya koyabilmeleri için onlara bildiklerinizi öğretmek daha iyi olacaktır. Yaratıcılıkları ile sizi şaşırtabilir ve etkileyebilirler. Bugün özellikle karşı cinse karşı daha ayrı bir çekiciliğiniz olabilir. Aşk hayatınızda bir hareketlenme istiyorsanız bu enerjiden yararlanmalı ve kendinizi müstakbel adaylarla aynı ortama sokmalısınız.