USD 34,18
EUR 38,24
ALTIN 2.901,49
BIST100 9.691
29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 2

BOĞA BURCU

Bugün odaklanmanıza gerçekten yardımcı oluyor, sevgili Boğa. Olası dikkat dağıtıcı şeyler yine mevcut olabilir ancak siz onlar tarafından kolayca etkilenmiyorsunuz. Mali ve pratik meselelerde sorun çözmek için sizinle birlikte mükemmel bir enerji var. Özellikle kendinizi yetersiz hissediyorsanız, bir meydan okumayı üstlenmeye ve bu konularda harekete geçmeye hazırsınız. Becerileriniz şu anda sizi bile şaşırtıyor. Özellikle ilişkilerinizde, size fayda sağlayacak güçlü temeller oluşturmak için mükemmel olan uzun vadeli bir döngüdesiniz. Bugünün olayları ve hisleri, size kim olduğunuzu hatırlatıyor. Etrafınızdaki duygusal ton doğal hissettiriyor ve kendinizi ifade etmenizi teşvik ediyor. Duygularınızı paylaşmak, kendinizi ruhsal olarak beslemenin iyi bir yoludur.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 3

İKİZLER BURCU

Bugün kendinize güvenen bir eylem için harika bir enerji sizinle. Muhakeme becerileriniz mükemmel ve planlar ve tasarımlar yapmak şu anda oldukça iyi gidebilir. Planlarınız hakkında heyecanlı ve motive hissetmeniz kolay. Bugünün enerjileri, harika hissettiren hayatınıza karşı olgun ve sorumlu bir tutumu destekliyor. Bazı temel yapıları yerleştirerek, kendinizi eski, olumsuz kalıplardan kurtarıyorsunuz. İnsanlar, özellikle size göre otorite pozisyonlarındaki kişiler, sorumluluğunuza ve güvenilirliğinize olumlu yanıt veriyor. Yine de gün; dinlenmek, düşünmek ve rahatlamak için birkaç dakika ayırmanızı hatırlatıyor. Bu durumda eski sorunlara dair yeni iç görüler edinebilirsiniz.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 4

YENGEÇ BURCU

Bugün can sıkıcı bir sorunla başa çıkmak ve sonunda onunla ilgilenmek zorunda hissedebilirsiniz, sevgili Yengeç. Neyse ki, günün güçlü şifa enerjisi çözümleri daha erişilebilir bir hale getiriyor. Şu anda kendiniz için daha düşük standartları kabul etmeniz pek olası değil ve kararlı bir şekilde eyleme geçmeye hazırsınız. Ayrıca birisi için dengeleyici bir güç de olabilirsiniz. Güçlü bağlar kurmak şu anda sizin için önemli, çünkü sosyal hayattan besleniyorsunuz ve başkalarının hayatlarına katkıda bulunmak iyi hissettiriyor. Kendinizi daha özgün bir şekilde ifade etmek en tatmin edici şey. Özdenetim ve öz disiplinden yararlanıp ilerleme kaydedebilirsiniz.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 5

ASLAN BURCU

Bugün kendinizi üretken bir ruh halinde bulabilirsiniz, sevgili Aslan. Sizden daha enerjik birinin veya bir fikrin peşinden gitmeye istekli olabilirsiniz. Ayrıca yeni bir ilişki kurmayı seçebilir veya bir konuda öncülük edebilir, kendi yaratıcı yolunuzda ilerleyebilir ancak başkalarının tavsiyelerini de dikkate alabilirsiniz. Herhangi bir grup oluşması durumunda, artık bir lidersiniz. Aynı zamanda, öncelikleriniz veya uzun vadeli hedeflerinize odaklanırsınız. Gerçekten önemli olan veya uzun vadeli potansiyeli olan projeler üzerinde çalışmak için iyi bir zaman. Yeniden yapılandırma ve organize etme çabaları karşılığını verebilir ve hayatı biraz daha düzenli hale getirmek için gerekli çabayı göstermek istersiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için motive olursunuz. Sabır, kazanır.