USD 34,19
EUR 38,09
ALTIN 2.907,73
BIST100 9.666
29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 10

OĞLAK  BURCU

Bugünün enerjileri sizi bir iş projesi veya planı konusunda iyi bir konuma getirebilir, sevgili Oğlak. Şu anda aklınıza gelen bir yön veya strateji konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Her zamanki rutinleriniz hakkında daha cesurca düşündüğünüzde, daha hevesli ve her şeye daha iyi bakmak için daha istekli hissedersiniz. İş ve sağlıkla ilgili sorunları çözmek için güçlü bir enerji sizinle. Aynı zamanda, gün eğlenceli bir enerji veya rahatlamaya yönelik sağlam bir odaklanma içeriyor ve daha iyi bir iş-yaşam dengesine ulaşmak için fırsatlar sunuyor. İnsanlar özellikle zor konularda tavsiye için size gelebilir. Yardımcı olacağınıza ve yargılamadan yanlarında olmanıza güvenebilirler. Ayrıca bir büyüğünüzle bağınızı güçlendirmek için de iyi bir zamandır.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 11

KOVA BURCU

Bugünün enerjileri bağımsızlık duygunuzu güçlendiriyor, sevgili Kova ve kendinizi açıkça, doğrudan ifade etmeye hazırsınız. Her türlü yaratıcı uğraş için mükemmel enerji sizinle. Uyum ve denge duygunuz güçlü. Ayrıca bir tasarım veya yeni bir eğlence biçimi denemek için harika bir zaman. Daha pratik zihniyetiniz iyi fırsatlar bulmanıza ve mali işlerinizi kontrol etmenize yardımcı olabileceğinden, fikir alışverişi yapmak için iyi bir gün. Etkileşimler sakin ve başkaları için bir şeyler yapmak ne kadar önemsediğinizi göstermenin bir yoludur. Sözlerden daha yüksek sesle konuşan eylemler arayın.

29 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 12

BALIK BURCU

Bugün sorunları çözmek ve ilerlemek için oldukça mükemmel, ayrıca evde ve ailevi veya kişisel meselelerde üretkenlik için de. Bu, ev dünyanıza daha fazla güzellik ve denge getirmek için iyi bir zaman. Kararları artık çok daha kolay alabilirsiniz ve muhtemelen çok makul kararlar olacaklar. Son zamanlardaki sabrınız ve olgunluğunuz bugün ödüller getirebilir. Pratik ve odaklanmış bir zihniyettesiniz, bu da ertelediğiniz görevleri ele almak için ideal bir zaman. Kişisel alanınızı yeniden düzenlemek veya bitmemiş işleri tamamlamak gibi yollarla üretkenliğinizde tatmin bulacaksınız. Ayrıca, özellikle iyi tavsiye veya bilgiyle başkalarına yardım etmekten de keyif alabilirsiniz. Bir şeye bağlı kalmak normalden daha doğal ve kolay geliyor.