USD 34,23
EUR 37,90
ALTIN 2.913,34
BIST100 9.209
28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 6

BAŞAK BURCU

Şimdi düşünceli bir zihin durumundasınız ve bundan uzaklaşmak için daha hareketli bir yaşam arzuluyorsunuz. Hem fikirlerinizi hem de hislerinizi ifade etmekte daha rahatsınız. Bu dönemler yılın daha iletişimsel evreleridir, yalnızca daha sık iletişim kurmadığınız, aynı zamanda daha etkili bir şekilde iletişim kurduğunuz zamanlardır. Zihinsel veya entelektüel görevlerle ilgili olarak öncülük etmeyi ve yönetici kararları almayı tercih edebilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda karar almanın çok daha net olduğunu görmeniz muhtemeldir. Başkalarının zekanız, nüktedanlığınız ve uyum sağlama yeteneğinizi fark ettiği yaratıcı bir zamandır.

28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 7

TERAZİ BURCU

Bugün dikkatinizi ilişkilerinize çekiyor, bununla birlikte gözlemleme ve düşünme ihtiyacınız ortaya çıkıyor. Duygularınızı harekete geçiren durumlara, insanlara ve projelere yöneliyorsunuz. İç dünyanızı ifade etmek için iyi bir zaman. Bu dönem, geriye dönüp bakmak ve önemli düşüncelere ilgi göstermek için iyi bir zaman. Şimdi sıradan şeyleri daha farklı görüyorsunuz. Zihinsel huzur için yalnız geçirilen zaman faydalı olabilir. İnsanlarla özel konular hakkında konuşmak daha kolay ve gerekli olabilir. Bu, çok eğleneceğiniz bir gün olmasa da yatın yaptıklarınız için kendinize teşekkür edeceksiniz.

28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 8

AKREP BURCU

Günün ilk yarısında odak noktanız detaylar, işiniz veya rutininiz üzerinde olmaya devam ediyor. Nitekim gün ilerledikçe odak noktanız çok daha sosyal hale geliyor. Başkalarından fikir ve ilham almak istiyorsunuz. sosyal hayatınızla ilgili faydalı ve değerli birçok şey var. Bugün, zihniniz daha yaratıcı ve açık olacak, hedeflerinize, hayallerinize ve umutlarınıza odaklanabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak güçlü bir ilgi görecek ve konuşmalarınız iyi karşılanacak. Grup aktiviteleri, arkadaşlıklar ve topluluk etkinlikleri daha ilgi çekici olabilir. Başkalarının işbirliğini kazanmak veya sözlerinizin etkili olması her zamankinden daha kolay olabilir.

28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 9

YAY BURCU

Günün ilk yarısında daha çok iyi hissetmekle ilgilenirken, geri kalanında işe koyulmayı tercih ediyorsunuz. Detaylarla ilgilenmek ve pratik önceliklere veya refahınıza dikkat etmek şu anda cazip geliyor. Sorunlu meseleler hakkında rahat ve doğal bir şekilde iletişim kuruyorsunuz. Bu dönem kariyerinizi ileriye taşıyabilecek eğitim, tavsiye veya yeni bağlantılardan en iyi şekilde yararlanma zamanı. Söylediklerinizin nasıl algılandığınızın farkındasınız ve dürüstlüğünüzü göstermeniz önemli. Sık sık hayat planınızı veya genel hedeflerinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu, sizi motive ediyorsa iyidir ancak endişelenmenize sebep olması da muhtemeldir. Çok ileriye değil, bugüne ve belki de yarına odaklanın.