USD 34,22
EUR 37,93
ALTIN 2.911,91
BIST100 9.351
28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 3

İKİZLER BURCU

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmanız veya dinlenmeniz gerektiğini gösteriyor. Şimdilik daha sakin olmaya meyillisiniz ve sorun çözme yeteneğiniz gelişebilir. Sohbetler için güzel bir enerji var. Normalden çok daha fazla aileniz hakkında düşünebilirsiniz. Ev ortamınızda daha fazla aktivite olabilir. Sorunlara köklerinden bakarsınız, bu da kararlara varmanız için daha fazla zaman harcamanız anlamına gelir. Geçmişteki duygusal sorunları ve aile ilişkilerinizi daha fazla düşünüyor olabilirsiniz. Bu dönem, her şeyi çözmek ve anlam vermek için iyidir. Gün, olumlu deneyimler ve bağlantılar için güzel bir enerji taşıyor.

28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 4

YENGEÇ BURCU

Bugün uzun vadeli hedeflere odaklanmak doğaldır. Nitekim gün ilerledikçe daha fazla eğlence arzuluyorsunuz. Dost canlısı enerji devreye girerek baskıyı biraz hafifletmeye yardımcı oluyor. Entelektüel arkadaşlık veya uyarım için iyi bir zaman. Bu dönem sizin için özellikle keskin, meraklı ve iletişimsel olabilir. Uzanıyor, öğreniyor ve bağlantı kuruyorsunuz ve insanlar da onlara verdiğiniz ilgiden keyif alıyor. Bu yoğun dönemde yapılacak, düşünülecek ve tartışılacak çok şey olabilir. Nitekim, şimdilik kısa dikkatiniz biraz dağınık olabilir. Her şeyle aynı anda başa çıkmaya çalışmamak iyi olacaktır.

28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 5

ASLAN BURCU

Bugün canlı aktiviteler veya sohbetler için can atmaya devam ediyorsunuz ancak gün ilerledikçe önceliklerinize odaklanmanıza yardımcı oluyor. İşle ilgilenmeye veya en iyi performansınızı sergilemeye daha yatkınsınız. Sohbetler bugün gerçekçi ve faydalı Harcama, biriktirme ve para kazanma yaklaşımında daha ciddi bir yaklaşımdan yararlanabilirsiniz. Para, iş ve gelir konuları şu anda analiz edilebilir ve güçlü para kazanma stratejileri geliştirilebilir. Nitekim, baskı altındayken para ve değerli eşyalar konusunda endişelenme eğiliminiz olabilir.

28 Temmuz Burçları Nasıl Etkileyecek? - Sayfa 6

BAŞAK BURCU

Şimdi düşünceli bir zihin durumundasınız ve bundan uzaklaşmak için daha hareketli bir yaşam arzuluyorsunuz. Hem fikirlerinizi hem de hislerinizi ifade etmekte daha rahatsınız. Bu dönemler yılın daha iletişimsel evreleridir, yalnızca daha sık iletişim kurmadığınız, aynı zamanda daha etkili bir şekilde iletişim kurduğunuz zamanlardır. Zihinsel veya entelektüel görevlerle ilgili olarak öncülük etmeyi ve yönetici kararları almayı tercih edebilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda karar almanın çok daha net olduğunu görmeniz muhtemeldir. Başkalarının zekanız, nüktedanlığınız ve uyum sağlama yeteneğinizi fark ettiği yaratıcı bir zamandır.