USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

2 Yıl Sonra Kardeşiyle Aynı Kaderi Paylaştı

Denizli'de karşıya geçmek isteyen 21 yaşındaki Neşe Çevik, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz olayın, 2 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren kardeşinin kaderiyle benzerlik göstermesi yürekleri dağladı.

2 Yıl Sonra Kardeşiyle Aynı Kaderi Paylaştı
28 Eylül 2024 | 23:51
Son Güncelleme:

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi Menderes Bulvarı'nda yaşanan trajik kazada, 21 yaşındaki Neşe Çevik, yolun karşısına geçmek istediği sırada İbrahim D. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan genç kız için çevredekiler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İlk yardım bilgisine sahip bir vatandaş, ambulans gelmeden önce Neşe Çevik’e kalp masajı yaptı. Bu müdahale sayesinde genç kız hayata döndürüldü ve ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Neşe Çevik, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Acı haberi duyan aile üyeleri hastane önünde feryat ederken, Neşe Çevik'in cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Daha da acı olan ise, Neşe Çevik’in 2 yıl önce, 23 Ağustos 2021'de 17 yaşındaki erkek kardeşi Cengiz Çevik'in de benzer bir trafik kazasında hayatını kaybetmiş olması. Cengiz, tütün tarlasından evine dönerken yolun karşısına geçmek isterken bir minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.